Greek Zone

Visit this section for all the latest announcements and news about Shakira!
Our Forum has moved, please update your bookmarks! It is now located at:
http://www.shakira.com/community/
Image

Moderator: Ramon Admin

Re: Greek Zone

Postby melinashaki on Tue Oct 27, 2009 3:29 am

geia saaaaaaaaas!!!
melinashaki

Postby mariashaki890 on Tue Oct 27, 2009 3:40 am

a kalws th melina!
mariashaki890

Postby mariashaki890 on Tue Oct 27, 2009 6:09 am

sto twitter lene oti twra gurizei to videoclip tou Give It Up To Me! ahahahahaha ti exoun na doun ta matakia mas! :lol: :lol:
mariashaki890

Postby DeSpOiNa! on Tue Oct 27, 2009 6:46 am

iii poios to eipe auto?poo re file capilarine sou rxomai-__-
Live Together,Die Alone...<---LOST--->
DeSpOiNa!

Postby mariashaki890 on Tue Oct 27, 2009 6:52 am

sugkekrimena eipan oti kanei proves! katalavainete pws tha einai auto to video apo tous stixous t tragoudiou! k gumnh omws na vgei, einai tosos o antagwnismos p noumero 1 dn prokeitai na paei
mariashaki890

Postby DeSpOiNa! on Tue Oct 27, 2009 6:58 am

katalavainoume,pos d katalavainoume... 'nothing too big or small,anything you want you can make it yours' -__- :mrgreen:
Live Together,Die Alone...<---LOST--->
DeSpOiNa!

Postby mariashaki890 on Tue Oct 27, 2009 6:59 am

thelw na patwsei toso polu wste h sony na to fusaei k na mhn kruwnei! :twisted:
mariashaki890

Postby ShakiStrawberry on Tue Oct 27, 2009 1:25 pm

Eisai trelh???
Protimas na patwsei h Shakira kai na kanoun ''epituxia'' oi alles?
Eutuxws apo pop akouw fanatika mono kai mono Shakira.Apo kei kai pera an sas valw video ap auta pou akouw twra mporei na xarakthristw ews kai h metalou ths pareas(o theos na thn kanei me tetoia gousta).Exw respect st gousta tn allwn alla oles oi kainouries pou vgainoun einai gia anakuklwsimh katanalwsh.
Poios eipe oti h Madonna de grafei ta tragoudia ths kai ta grafei h Lady GaGa?Kai oi 2 ta grafoun toso oso ta grafei h Vandh kai h Vissh(sorry Teo).
Kai to She Wolf einai xoreutiko(mallon den eidate oloi sas to preview gia to Did It Again video clip fainetai :P)
Gia ti Beyonce eipan diadoxos,gia th Rihanna ta idia,gia oles ta idia.Apo oles tis monternes tragoudistries ektos ths shaki xeherizw mono th Pink logw rock stul kai thn Amy Winehouse pou entaksei h fwnh ths den paizetai kai oso ki an thn painepsane exei exafanistei apo proswpou ghs...To idio tha sumvei kai me thn Gaga.H opoia mallon xehase oti den exoume 80s einai ena paliomoditiko kakomoutsouno kakektypo xeirotero ki apo Madonna(exei mia istoria toulaxisto)kai gia to piano de shmainei tpt.Kai gw paizw piano.Kai h shaki mporei na mhn paizei piano alla paizei kithara,fusarmonika kai drums,+fwna me sunenteukseis exei apoluto auti kai logw stixwn thewreitai poithria kai oxi aplh stixourgos.H lady gaga xefutrwse to 2008 th stigmh pou h shakira prospathouse na xemutisei apo thn Kolomvia to 91,mh sugkrinete anomoia pragmata.Kai telos h Shaki akomh ki an apotuxei patagwdws sto mellon h apla xehastei den prokeitai na svhstei apo tis kardies twn Kolomvianwn.H Madonna ap thn allh dn einai kanena idiaitero talento aplws einai exupnh mia businesswoman pou hxere pws na diaxeiristei tis katastaseis otan arxisan ta paratragouda me ton Michael Jackson kai to ekmetalleu8hke gia na strepsei tous provoleis panw ths kai na epikrathsei edw kai mia 20etia san to Mhtsotakh.Auto de shmainei omws oti tha prokalesei tetoio paniko opws o MJ.Me liga logia dn uparxei mousikh texnh pleon,alla viomhxania emporeumatwn kai proiontwn gia mas ta zwa pou agorazoume sunexeia.Oi epoxes pou ginane ta megala kinhmata kai vghkan oi megales fwnes tou prohgoumenou aiwna dn prokeitai na epanalifthoun...
<<Shakira is sent by God!>>

Image

ShakiStrawberry

Postby St.R.Shakira on Tue Oct 27, 2009 1:29 pm

o xristos k h mana t kai ola t theia!!!

re su vasw dn mporei n ein toso xalia ola stn mousikh smr!
kati tha uparxei, esy tha ksereis kalutera pou asxoleisai!
St.R.Shakira

Postby mariashaki890 on Tue Oct 27, 2009 1:34 pm

thelw na patwsei to Give It Up oxi to album! Exeis apoluto dikio Vaso se osa les! Dn uparxei mousikh pia exei metatrapei se ena proion pou eksafanizetai me th parodo tou xronou! Arnoumai na apokalesw kallitexnes auta ta sourgela. To mono p pasaroun einai sex k pseuto glamour! Wraia protupa k gia ta nea paidia! Paei h mousikh k dn kseroume ti mas kshmerwnei h kainouria dekaetia! ta eidh opws h hip hop exoun arxisei k svhnoun k metatrepontai se kati p legetai rnb pou dn to dexomai ws eidos! mono to rhythm and blues tn 60's kserw k tpt allo.
mariashaki890

PreviousNext

Return to Shakira