mariashaki890 wrote:thelw na patwsei to Give It Up oxi to album! Exeis apoluto dikio Vaso se osa les! Dn uparxei mousikh pia exei metatrapei se ena proion pou eksafanizetai me th parodo tou xronou! Arnoumai na apokalesw kallitexnes auta ta sourgela. To mono p pasaroun einai sex k pseuto glamour! Wraia protupa k gia ta nea paidia! Paei h mousikh k dn kseroume ti mas kshmerwnei h kainouria dekaetia! ta eidh opws h hip hop exoun arxisei k svhnoun k metatrepontai se kati p legetai rnb pou dn to dexomai ws eidos! mono to rhythm and blues tn 60's kserw k tpt allo.
Oi asproi prepei na paradextoun oti xwris ta afrikanika kai tous xorous tn maurwn de tha eixame to gospel stn amerikh p tha exelissotan se blues gia na ftiaxoun oi leukoi to rock n roll.Me to opoio xwris na poun euxaristw kanane thaumata.Kai me thn parodo tou xronou sunexizetai auto giati kanane thn palia rap kai oi leukoi pali ta phrane kai kanane to hip hop.Kai apo to blues,rythm n blues(rnb dld alla kamia sxesh me auto pou shmera apokaloume rnb),exelixthke olh h rock me ta dekades upoeidh ths exontas kavantza kai thn pop t presley kai to soft rock tn beatles pou den exoun kamia sxesh me auto pou leme pop h tespa elaxisth.